Harmonieorkest

Je muzikale ik zijn

In onze harmonie is plek voor iedereen. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, hoe oud je bent, hoeveel muziekervaring je hebt of op welk niveau je speelt. Juist al deze verschillen maken onze harmonie tot een uitdagende en gezellige groep.
Ons orkest bestaat uit houtblazers, koperblazers en slagwerk. We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden die onze groep kunnen aanvullen met hun muzikaal talent. Dus lijkt het je leuk om een keer te komen luisteren of mee te spelen? Kom gerust langs, je bent altijd welkom!

We repeteren elke woensdagavond van 20.00 uur tot 22:00 uur onder leiding van Tim Aerdts in de Sterzaal. Na onze repetitie is er altijd ruimte voor gezelligheid en een lekkere borrel.

De harmonie repeteert voor concerten en straatoptredens. Jaarlijks worden er een aantal concerten gegeven (zowel in eigen zaal als buitenshuis), zoals onder andere het carnavalsconcert en het zomerconcert met seizoensafsluiting. Daarnaast treedt onze harmonie op tijdens verschillende feestelijke, culturele en kerkelijke gelegenheden en heeft de harmonie een rol bij straatoptredens, zoals de stadsprocessie en het inhalen van de stadsprins (carnaval).