Vereniging

Een muziekvereniging voor iedereen

De Koninklijke Harmonie Ster van Maastricht is een muziekvereniging voor iedereen. We investeren in muzikaal onderwijs voor de schooljeugd, staan altijd open voor studenten en verwelkomen senioren in ons midden. Ieder lid kan individueel werken aan zijn eigen persoonlijke muzikale ontplooiing via gericht persoonlijk, muzikaal onderwijs. Door te oefenen in ensembles en in de harmonie gaat het samenspelen steeds beter.

Ambitie & Muziekliefhebbers

De leden van de harmonie maken meer dan muziek samen. Ze vinden plezier in hun muzikale prestatie, maar ook in het gezellige verenigingslokaal, zonder de focus op kwaliteit te verliezen. De harmonie bestaat uit een harmonieorkest, de drumband, het opleidingsorkest en een blazersklas. Onze ambitie is om steeds vernieuwende muziek te spelen en daardoor het enthousiasme van de leden te stimuleren.

In verschillende samenstellingen treden onze leden op, lopend door de binnenstad of zittend in een concertopstelling bij sociale gebeurtenissen. Liefhebbers van blaas- slagwerkmuziek zijn altijd welkom als deelnemer of toehoorder. Wij leveren graag een bijdrage aan het bonte muzieklandschap van Maastricht en omstreken.

Harmonie Maastricht Concertreis

Harmonieorkest

Kom meer te weten over ons harmonieorkest.

Onze kernwaarden

Muzikaal plezier

Plezier staat bij ons voorop. Wij streven ernaar om vernieuwende muziek te spelen en het enthousiasme van leden te stimuleren, zonder onze focus op kwaliteit te verliezen.

Samen met elkaar

Een vereniging vorm je samen. We gaan verder dan enkel samen muziek maken en iedereen draagt zijn steentje bij aan de ontwikkeling van de vereniging. We zijn een grote muziekfamilie.

Wees jezelf

Geen mens is hetzelfde. Bij ons krijg je de ruimte om te zijn wie je bent en te leren wat je wil.