Dirigenten

DSC_0343-3

Tim Aerdts

Dirigent harmonieorkest

&

Instructeur drumband

Tim (1983) is op 5-jarige leeftijd begonnen met slagwerkles bij de Koninklijke Harmonie van Roermond, waar hij 26 jaar lid is geweest. Hij studeerde aan het conservatorium van Rotterdam, waar hij verschillende workshops en masterclasses volgde. Verder studeerde Tim Hafa- directie bij de Hogeschool voor muziek Kreato en later Orkest- directie. Tim speelt geregeld mee in muziekgezelschappen als solo- en gast speler en geeft regelmatig repetities en workshops voor slagwerk. Binnen onze vereniging vervult Tim zowel de rol van dirigent als instructeur. Verder is hij dirigent bij drumband St. Rochus Hulsberg, drumband Eendracht Maakt Macht Wessem, slagwerkgroep St. Jan Sittard en van Harmonie Sint Pieter Maastricht. Daarnaast geeft hij slagwerkles bij een aantal muziekverengingen in Limburg en verzorgt hij muziekprojecten op verschillende basisscholen.

DSC_0327_3

Abby Lümpens

Dirigent opleidingsorkest

&

Dirigent blazersklas

Abby (1990) leerde op 6- jarige leeftijd Es- klarinet spelen bij de Koninklijke Harmonie van Maastricht. Op latere leeftijd werd muziek meer dan alleen een hobby en met veel passie haalde zij in 2012 dan ook haar diploma Docent Muziek met de specialisatie OMB (orthopedagogisch muziek beoefenaar) bij het Conservatorium in Maastricht. Gedurende haar opleiding begon Abby met het geven van muziekles binnen onze vereniging en inmiddels is ze uitgegroeid tot een waar begrip in de Zuid-Limburgse muziekwereld. Abby zet zich in voor muziekeducatie op allerlei vlakken, zo staat zij het ene moment voor de klas, denkt ze het andere moment mee over projecten en staat zij gelukkig nog altijd elke woensdagavond voor ons opleidingsorkest! Daarnaast speelt Abby nog altijd mee in ons harmonieorkest op haar Es- klarinet.  

“Plezier staat voorop, dat vind ik heel belangrijk. Alleen op die manier kun je vanuit een inspirerende omgeving en vanuit je comfortzone nieuwe dingen leren en je grenzen verleggen.”