We zijn met ons initiatief ‘Zo klonk de muziek’ geselecteerd om mee te doen aan de actie ‘Help Nederland vooruit’. Door deze actie maken wij kans op een donatie van het ING Nederland fonds. Vanaf vandaag strijden wij met 4 andere verenigingen voor de meeste stemmen!

Zo klonk de muziek. 
In 2019 is Maastricht 75 jaar bevrijd. Mensen in verzorgingshuizen vinden het geweldig om muziek te horen uit hun eigen jeugd. Zij vinden dit nog leuker wanneer jonge muzikanten dit spelen. Wij willen dan ook graag bekende liedjes uit de tijd van de bevrijding laten aanpassen voor ons opleidingsorkest. Zo kan de jeugd van nu, de muziek van toen spelen in verzorgingshuizen of voor eenzame ouderen. Hierdoor raken de verschillende generaties verbonden en kunnen de ouderen het moment van toen opnieuw beleven.

Waarom stemmen op ons?
Het laten aanpassen van de muziekarrangementen is een flinke investering voor de vereniging. Door op ons te stemmen, ontvangen wij een donatie van het ING- Nederland fonds. Met deze donatie kunnen wij de muziekstukken laten aanpassen, zodat ons opleidingsorkest deze kan spelen.

De spelregels
Stemmen kan vanaf  vandaag t/m 10 februari. We hebben minimaal 50 stemmen nodig om in aanmerking te komen voor een donatie. Hoe meer stemmen, hoe groter de donatie!

Stemmen? Graag!
https://www.helpnederlandvooruit.nl/doel/koninklijke-harmonie-ster-van-maastricht-1825