Zaterdag 26 januari was onze jaarlijkse jeugddag, georganiseerd door onze jeugdcommissie. Om 12 uur ging deze gezellige dag van start. Het was een dag met nieuwe gezichten, oude bekenden, lasergame, vlaggen stelen, naar de gevangenis, elkaar bevrijden, samenwerken, modder, regen, gelach, gehuil, opwarmen, frietjes, film op bioscoopformaat, chips en de zaal verbouwen!

Jeugdcommissie aan het woord:
De jeugdopleiding is een groot onderdeel van onze vereniging. Juf Abby steekt veel energie en tijd in de opleiding en werkt hierbij mee aan de toekomst van onze vereniging. De club jonge kinderen is inmiddels immens groot geworden. Zo’n 3 jaar geleden zijn we begonnen met nadenken over activiteiten voor deze groep kinderen. Naast muziek maken is samen met elkaar zijn en plezier hebben belangrijke punten waar wij voor staan. Dat we in januari een Jeugddag hebben, is inmiddels bekend en traditie geworden. Een dag waar de kinderen al lang van tevoren naar uitkijken. Het is een dag waarbij ze het instrument mogen thuislaten en we een gezellige dag met z’n allen hebben.

Bij het terugkijken van de foto’s wordt het al snel duidelijk: dit was een topdag! We bedanken iedereen voor de hulp en de gezellige dag en kijken uit naar het jeugdkamp in mei.