YES! Dankzij al jullie stemmen hebben wij de eerste prijs van de ING-actie ‘Help Nederland Vooruit‘ gewonnen. Bedankt voor al jullie steun!

Met het initiatief ‘Zo klonk de muziek’ werd onze harmonie geselecteerd om mee te doen aan de ING- actie ‘Help Nederland Vooruit’. Van 21 januari t/m 10 februari kon er gestemd worden op dit initiatief en maakten wij kans op een donatie van het ING Nederland fonds. Samen met 4 andere verenigingen uit de regio gingen we de strijd aan. Met maar liefst 462 stemmen wonnen wij vandaag de hoofdprijs van 5000 euro.

‘Zo klonk de muziek’
Met ons initiatief willen wij onze jeugd van nu, de muziek van toen laten spelen in verzorgingshuizen of voor eenzame ouderen. Dit in het kader van 75 jaar bevrijding Maastricht. Met de gewonnen donatie kunnen wij  bekende liedjes uit de tijd van de bevrijding laten aanpassen voor ons opleidingsorkest.

Tuinconcerten zorginstellingen
De eerste twee concerten staan al gepland! In juni zal er een tuinconcert gegeven worden in Campagne en begin september in Scharwijerveld, de twee locaties van Mosae Zorggroep.