Goede opwarming voor de carnaval

Om in de juiste stemming te komen voor de aanstaande drie dolle dagen mag u deze avond niet missen. De feestavond vindt plaats op 3 februari 2018 en begint om 20.11 uur. Entreekosten bedragen € 5,- inclusief een consumptie. Kaarten zijn te krijgen in de Sterzaal op woensdagavond tussen 19.00 uur en 22.00 uur en eventueel nog de avond zelf aan de zaal.

Het regent vasteloavend

Jef Verheijde, ook bekend als de zingende kapper, zal samen met de Harmonie enkele van zijn succesnummers ten gehore brengen. De net naast een finaleplaats voor het LVK gebleven duo X-Elle zullen eveneens zorgen voor een grandioze sfeer terwijl de harmonie niet zal achterblijven met prachtige carnavalsmuziek.

In 1970 schreef het duo Pletsers/de Pauw het winnende carnavalsliedje en heel Maastricht zong mee: Marjo die wèlt zoe geere met häör kwiek model. Veur ‘n hermenie marsjeere, now, now dat kin ze wel.

Toen was dat heel gewoon. Maastricht had veel korpsen met Marjoretjes. Tegenwoordig zijn ze er niet meer maar de Koninklijke Harmonie Ster van Maastricht wil met het inmiddels traditionele carnavalsconcert in haar Sterzaal aan de Bredestraat 19 in Maastricht wel bereiken dat het publiek wil dansen op haar muziek. Het wordt daarom weer een heel vermakelijke avond die aan elkaar gesproken wordt door dé Maastrichtenaar die dit uitstekend kan; Jan Janssen. Muzikale leiding is in handen van de dirigent van de harmonie Richard Dols.