Omslag foto 850 x 315 px KHSM carnavalsconcert

Iech huur `n herremenie

carnavalsconcert de Keuninkleke

wpa8076ca4_05_06
i.s.m. Jan Janssen, Jef Verheijde en Dieter Koblenz

dieter

In 1992 schreef Sjef Duchateau het winnende carnavalsliedje en heel Maastricht zong mee: “Iech huur ‘n herremenie, kom keend iech haw ’t neet mie, pak diene jas en veer vlege d’r achteraon.

Deze paar regels geven precies aan wat de Koninklijke Harmonie Ster wil bereiken met het inmiddels traditionele carnavalsconcert in haar Sterzaal aan de Bredestraat 19 in Maastricht. Het wordt weer een heel vermakelijke avond die aan elkaar gesproken wordt door dé Maastrichtenaar die dit uitstekend kan; Jan Janssen.

Het regent vasteloavend
Jef Verheijde, ook bekend als de zingende kapper, zal samen met de Harmonie enkele van zijn succesnummers ten gehore brengen. Ook Dieter Koblenz zorgt voor het nodige vermaak met zijn covernummers. De harmonie trakteert het publiek op een muzikale verrassing.

Huur iech dee sjoene muziek
Bin iech d’n hiemel te riek. Deze avond mag u dus niet missen. De avond vindt plaats op 18 februari 2017 en begint om 20.11 uur. Entreekosten bedragen € 5,- inclusief een consumptie. Kaarten zijn te krijgen in de Sterzaal op woensdagavond tussen 19.00 uur en 22.00 uur.