De Koninklijke Harmonie Ster van Maastricht (KHSvM) pakt zondag 18 december 2016 groots uit met haar Winterconcert in de STER-zaal aan de Bredestraat 19 in Maastricht. Vanaf 16.00 uur klinken niet alleen de tonen van het harmonieorkest, maar treden ook de drumband en het opleidingsorkest op.

De KHSvM vierde vorig jaar nog het 190 jarig bestaan met een grandioos concert in de St. Jan. Dit jaar wordt een toepasselijk “winter’concert gegeven. Niet alleen de zaal zal wintersfeer uitstralen maar ook het programma van het concert is aangepast aan het thema ”winter”.

Zo zal de bekende Maastrichtenaar Jan Janssen samen met het orkest Eine Weinachtsnovelle vertellen. Zoals gezegd is het verdere programma volledig aangepast aan de winter. Er wordt o.a. gespeeld het gedeelte “Winter” uit de vierjaargetijden van Vivaldi,The epolar express, naast traditionele kertsliederen Maar ook de drumband zal zich laten zien en horen met de Schöne Blaue Donau. Daarnaast zal het opleidingsorkest zich presenteren met diverse kerstliedjes
Kom dus luisteren naar traditie van weleer, een harmonie anno nu en de muzikanten van de toekomst. Het concert begint om 16.00 uur. Vanaf 15.30 uur gaat de zaal aan de Bredestraat 19 in Maastricht voor u open. De entreeprijs is €5. Iedereen is welkom.